Ga verder naar de inhoud

Inspiratie nodig?

Als werkgeversfederatie willen we onze schouders zetten onder een duurzame beeldvorming van (werken in) de socioculturele sector. Bij het brede publiek en professionals, publieke opinie en decision makers.

Rode draad doorheen onze communicatie is dan ook dat we sociocultureel werk(geverschap) een stem én een gezicht willen geven. Op deze blog willen we inspireren en activeren. Je ontdekt er wat er leeft en beweegt in de socioculturele sector.

Nieuwe collega: Jasmien Durnez

30.01.2024

Een nieuw jaar, een nieuw geluid. En dat mag gerust ferme pokkeherrie zijn. Maak kennis met onze nieuw aanwinst Jasmien Durnez. Deze onvervaarde culturo duikt met plezier in onze syllabi om u binnenkort als consulent met kennis van zaken te woord te staan. Intussen verovert ze met gemak ’t Stad. Ha, Leuven spreidt de vleugels uit.

Filter artikels

  • Alles weergeven
Een totaal van 70 artikels gevonden. Nu 7 artikels weergegeven op pagina 8 van 8
SOCIARE CAG 2

Lidorganisatie in de kijker: Centrum voor Agrarische Geschiedenis

11.05.2018

Aan het woord: de knappe koppen van lidorganisatie Centrum voor Agrarische Geschiedenis in Leuven. Hun missie? Ervoor zorgen dat erfgoed en tradities rond landbouw en voeding niet verloren gaan.

WIJZIJNSOCIARE JEF 1

Lidorganisatie in de kijker: JEF

11.05.2018

Aan het woord: Sociare-lid JEF uit Antwerpen, een organisatie die samen met kinderen en jongeren over heel Vlaanderen werkt rond film, beeldcultuur en nieuwe media.

RS17724 Bio Xpo Web 02

Lidorganisatie in de kijker: JEF

11.05.2018

Aan het woord: de mensen BioForum uit Antwerpen, één van onze lidorganisaties binnen deelsector milieu die zich inzet voor biologische landbouw en (h)eerlijke voeding.

Fietsenherstellers op fietsen voor gebouw van Universiteit Hasselt

Lidorganisatie in de kijker: Alternatief vzw

10.05.2018

Aan het woord: lidorganisatie Alternatief uit Genk, actief binnen de deelsector beroepsopleiding

TADA fb

Lidorganisatie in de kijker: ToekomstATELIERdelAvenir

10.05.2018

Aan het woord: lidorganisatie ToekomstATELIERdelAvenir uit Brussel, een organisatie die weekendonderwijs voor maatschappelijk kwetsbare tieners organiseert.

Sociare Web Low 02

Sociaal ondernemen 2.0: kersvers Sociare-voorzitter Erwin De bruyn (Stebo) laat in zijn kaarten kijken

31.03.2018

Sinds november 2017 staat er met Erwin De bruyn een nieuwe voorzitter aan het roer van Sociare. In dit interview leer je standpunten en visie van de directeur van het Genkse Stebo rond werkgeverschap en sociaal ondernemen alvast wat beter kennen.

IMG 4537 ITV

Afscheidsinterview Sociare-voorzitter Lieve Van Hoofstadt

15.03.2018

Na een jarenlange inzet voor Sociare nam Lieve Van Hoofstadt in november 2017 afscheid als voorzitter van de Raad van Bestuur van Sociare. In dit interview blikt ze terug op die periode en kijkt ze vooruit naar de toekomst van het sociocultureel werkgeverschap.

Zelf een leuk verhaal of inspirerende case om te delen?

Daar maak je onze stafmedewerker communicatie & ledenrelaties altijd blij mee!