Ga verder naar de inhoud

Lijsten: VIA-middelen per organisatie & per jaar

20.12.2023

De Vlaamse Intersectorale Akkoorden (VIA) hebben als doel de arbeidsvoorwaarden van de werknemers die actief zijn in de Vlaamse socioculturele sector, te optimaliseren. Ze worden afgesloten tussen de Vlaamse Regering en de werknemers- en de werkgeversorganisaties. De Vlaamse overheid staat in voor de subsidiƫring van de organisaties die de maatregelen, bepaald in deze akkoorden, uitvoeren.

De integrale teksten & meer uitleg bij de akkoorden van VIA2, VIA3, VIA4, VIA5 en VIA6 kan je terugvinden op deze pagina.

De via-lijsten voor 2023 zoals de Departementen CJM en Omgeving ons die bezorgden, vind je hier:De lijsten met VIA-middelen voor 2014 tot 2022 kan je hieronder downloaden:

Anderen lazen ook dit:

Reprobel: kaderakkoord voor 2023 is er

Ook voor 2023 is er een kaderovereenkomst van Sociare met Reprobel. Dit wil zeggen dat je als lid van Sociare vanaf 2023 opnieuw gebruik kan maken van een voordelig tarief voor je Reprobelaangifte. Je kiest zelf of je organisatie al dan niet op dit voorstel intekent.

Je kan begin 2024 dus aangifte doen voor het jaar 2023. Hieronder vind je meer info over Reprobel en lees je hoe je te werk moet gaan om zorgeloos en voor een prikje je aangifte te doen.

Alle actuele bedragen op een rij

Een actueel totaaloverzicht van alle bedragen die voor jou als werkgever relevant zijn? Op deze pagina vind je ze alfabetisch gerangschikt terug.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!