Ga verder naar de inhoud

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur met einddatum

10.09.2020

Bij een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur kom je met de werknemer per definitie niet overeen hoe lang de tewerkstelling zal duren. Maar een maximumduur opnemen in het contract kan wel. Dat doe je door een uiterste datum in de overeenkomst te vermelden en duidelijk te stipuleren dat als de tewerkstelling zolang zou duren, de overeenkomst automatisch eindigt. Tot dan kunnen beide partijen het contract uiteraard altijd door opzegging beëindigen.

Verder lezen? Deze inhoud is enkel voor leden

Meld je aan of word lid om dit volledig te kunnen lezen of downloaden

Anderen lazen ook dit:

Alle actuele bedragen op een rij

Een actueel totaaloverzicht van alle bedragen die voor jou als werkgever relevant zijn? Op deze pagina vind je ze alfabetisch gerangschikt terug.

Vanaf 1 juli 2024: geen leeftijdsvereiste meer voor doelgroepvermindering voor personen zonder recente duurzame werkervaring

Vanaf 1 juli 2024 valt de leeftijdsvereiste weg voor de doelgroepvermindering die je kan krijgen als je personen zonder recente duurzame werkervaring aanwerft. Dat heeft de Vlaamse regering beslist. Deze uitbreiding staat tegenover de afschaffing van de doelgroepvermindering voor laaggeschoolde jonge werknemers.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +900 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!