Ga verder naar de inhoud

Reprobel: kaderakkoord voor 2023 is er

17.01.2024

Ook voor het voorbije jaar 2023 is er een kaderovereenkomst van Sociare met Reprobel. Dit wil zeggen dat je als lid van Sociare voor 2023 opnieuw gebruik kan maken van een voordelig tarief voor je Reprobelaangifte. Je kiest zelf of je organisatie al dan niet op dit voorstel intekent.

Je kan begin 2024 dus aangifte doen voor het jaar 2023. Hieronder vind je meer info over Reprobel en lees je hoe je te werk moet gaan om zorgeloos en voor een prikje je aangifte te doen.

Verder lezen? Deze inhoud is enkel voor leden

Meld je aan of word lid om dit volledig te kunnen lezen of downloaden

Anderen lazen ook dit:

Hervorming van de patrimoniumtaks

Na een lange lijdensweg nam de Kamer op 28 december 2023 de wet diverse fiscale bepalingen, met daarin de hervorming van de patrimoniumtaks, aan. Onze sector haalde na aanhoudende inspanningen een aantal versoepelingen binnen in vergelijking met het oorspronkelijke wetsontwerp. Helaas kan niet iedereen in de socioculturele sector van die versoepelingen genieten.

Sociale verkiezingen 2024: dag X+35 tot X+77

Een nieuwe fase breekt aan. De kandidatenlijsten worden ingediend, de procedure kan misschien wel worden stopgezet, en de leden van de stembureaus worden aangeduid. Wil je stemmen per brief mogelijk maken, dan is dit ook de fase waarop je daarover een akkoord bereikt.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!