Ga verder naar de inhoud

30 juni: deadline om overeenkomst met sociaal secretariaat of externe dienst op te zeggen

22.09.2020

Wil je vanaf volgend jaar besparen op je kosten voor loonberekening? Of spreekt het je aan om vanaf volgend jaar in zee te gaan met een andere Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk dan die waar jullie nu mee samenwerken?

Dan is 30 juni de deadline om je contract met je huidige sociaal secretariaat of externe dienst op te zeggen, en vanaf volgend jaar in te stappen op een aanbod dat écht afgestemd is op de sector. Speciaal voor onze leden onderhandelden wij een specifiek aanbod, dat meer dan de moeite waard is om eens van nabij te bekijken.

Partnerovereenkomst met Acerta, Liantis en SD Worx

Samen met de collega's van Scwitch werkten we een interessant voordeel en kwalitatief aanbod voor loonverwerking uit, in samenwerking met Acerta, Liantis en SD Worx.

Concreet aanbod Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk

  • Heb je het gevoel dat je enkel voor je Externe Dienst betaalt, maar weinig of niets terugkrijgt?
  • Krijg je wel een aanbod, maar wil je liever je eigen accenten leggen?
  • Wil je je samenwerking met je externe dienst vanaf volgend jaar optimaliseren?

Op deze pagina lees je meer over het concrete aanbod van Idewe, Liantis en Mensura voor socioculturele werkgevers.

De tarieven voor de externe diensten zijn wettelijk bepaald, doorslaggevend is de NACE-code. Steeg je factuur het afgelopen jaar? Kijk dan zeker je NACE-code na, een onjuiste code kan er namelijk voor zorgen dat je onterecht te veel betaald voor je externe dienst.

Hoe zit dat juist met die opzeg?

Anderen lazen ook dit:

Corona: organisaties uit de evenementensector betalen minder RSZ-werkgeversbijdragen in het 2de en 3de kwartaal

Ben je werkgever in de evenementensector? Dan kom je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking om minder RSZ-werkgeversbijdragen betalen voor het 2de en 3de kwartaal van 2021. Dat heeft de regering onlangs beslist, omdat deze sector zwaar getroffen is door de beperkende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In dit artikel vind je alle details terug over deze doelgroepvermindering terug.

Deadline: jaarrekening neerleggen bij de Nationale Bank

Moeten we onze jaarrekening neerleggen bij de Nationale Bank of de griffie? En wat als we de deadline van eind juli 2020 niet halen omdat we onze Algemene Vergadering moesten uitstellen vanwege corona? Goed om te weten: je krijgt dan maximaal 10 weken uitstel.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!