Ga verder naar de inhoud

Syllabus groepsverzekering

30.11.2020

Een aanvullend pensioen: het is een aantrekkelijk extralegaal voordeel voor je werknemers. Het aanvullend pensioenplan legt in paritair comité 329.01 al een bescheiden basis. Maar via een groepsverzekering of individuele pensioentoezegging op organisatieniveau kunnen je werknemers een substantiëler aanvullend pensioen opbouwen. Bovendien kan je hen - mocht je dat willen - ook bijkomende waarborgen geven.

Verder lezen? Deze inhoud is enkel voor leden

Meld je aan of word lid om dit volledig te kunnen lezen of downloaden

Anderen lazen ook dit:

Loonnorm 2021-2022

De Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB) spreekt zich uit over de maximaal beschikbare marge voor de loonkostenontwikkeling om onze concurrentiepositie tegenover de buurlanden te beschermen. Deze marge bedraagt 0,4% voor de periode 2021-2022.

Consumptiecheque: een nieuw loonvoordeel

De regering heeft een solidaire relancemaatregel genomen die het mogelijk maakt voor werkgevers om (elektronische) consumptiecheques te geven aan hun werknemers die daarmee zwaar getroffen sectoren, zoals de horeca en de cultuursector, kunnen ondersteunen.

De cheques zijn volledig vrijgesteld van belastingen en socialezekerheidsbijdragen en moeten niet aangerekend worden op de loonnorm voor de periode 2019-2020.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!