Contact

Sociare is bereikbaar:

 • tussen 9 uur en 12u30 (niet op maandagvoormiddag wegens teamoverleg)
 • tussen 13u30 en 16u30

We zijn gesloten tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

 • Sociare


  Socioculturele werkgeversfederatie vzw
  Ravensteingalerij 28 bus 3
  1000 Brussel

 • Telefoon02/503.18.11

  E-mail adviesvragenhelpdesk@sociare.be

 • RSS Feed

Hoe geraak je er?

De ingang van de Ravensteingalerij ligt in de straat Kantersteen, rechtover de achteringang van het Centraal Station. Steek de straat over en je loopt meteen tegen de Ravensteingalerij aan. Volgende oriëntatiepunten kunnen helpen: vooraan links vind je een bio-supermarkt, vooraan rechts een Fresh Atelier van Delhaize.

Eens voorbij de glazen deuren vind je Sociare halverwege de galerij aan je linkerzijde, op nummer 28. Aanbellen kan door '100' + 'hekje' in te geven. Sociare zit op de derde verdieping aan de linkerkant van de gang.

 

Met de trein

Sociare ligt -bij wijze van spreken- op het perron van Brussel-Centraal: op amper 3 minuten stappen sta je al in onze kantoren. Zoek in het station naar de uitgang 'Cantersteen' (rechts vooraan in de centrale vertrekhal). Als je het station uit komt, steek je de straat over naar de Ravensteingalerij. Hier vind je Sociare.

 

Met de bus of de metro

Metrolijnen 1 en 5, en buslijnen 29, 38, 63, 65, 66 en 71 passeren de halte 'Centraal Station'. Deze halte ligt op 100m van Sociare. Wandel naar de Kantersteen en op je linkerkant vind je de Ravensteingalerij.

 

Met de auto

Wil je met de wagen naar Brussel komen? We zouden het niemand aanraden: onze kantoren bevinden zich in het kloppende hart van de hoofdstad. De parkeermogelijkheden in de omgeving zijn ook beperkt.

Heb je toch geen andere keuze? Dan loont het de moeite om je auto buiten de stad te parkeren en het openbaar vervoer naar het centrum te nemen. Brussel beschikt over verschillende Transitparkings. Deze locaties zijn voorlopig nog gratis en bevinden zich aan de rand van de stad.

 

Stap en trap

Iedere 480 meter een fiets, 24/7 beschikbaar, tiptop in orde en op evenveel plaatsen in Brussel weer in te leveren wanneer je moe gefietst bent. Te mooi om waar de zijn? Villo is een project dat net dat voor je doet. Een fiets huren kost je € 1,60 voor een hele dag of € 7,65 voor een hele week. Een jaarabonnement kost je maar € 32,00.