Contact

Sociare is bereikbaar:

  • tussen 9 uur en 12u30 (niet op maandagvoormiddag wegens teamoverleg)
  • tussen 13u30 en 16u30

We zijn gesloten tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Hoe geraakt u er?

De ingang van de Ravensteingalerij ligt in de straat Kantersteen, rechtover de (achter-)ingang van het Centraal Station. Vooraan links aan de straat is er een GB Express. Voorbij de glazen deuren vindt u links, halverwege de galerij en kort vóór de rotonde, de ingang van nr. 28. U belt aan met '100' + 'hekje'. Sociare zit op de derde verdieping.

Stap en trap

Iedere 480 meter een fiets, 24/7 beschikbaar, tiptop in orde en op evenveel plaatsen in Brussel weer in te leveren wanneer je moe gefietst bent. Te mooi om waar de zijn? Villo is een project dat net dat voor je doet. Dit allemaal tegen een zachte prijs. Een fiets huren kost je € 1,60 voor een hele dag of € 7,50 voor een hele week. Een jaarabonnement kost je maar € 32,00. En wist je dat dit vaak de snelste manier is om je door de hoofdstad te verplaatsen?

Trein

Sociare ligt pál aan het station Brussel-Centraal, waar de ganse dag lang treinen arriveren vanuit alle windstreken. Als je het station uit komt aan de kant van de Cantersteen, steek je de straat over naar de Ravensteingalerij. Hier vind je Sociare.

Bus - Metro

Metrolijnen 1 en 5, en buslijnen 29, 38, 63, 65, 66 en 71 passeren de halte 'Centraal Station'. Deze halte ligt op 100m van Sociare. Wandel naar de Kantersteen en op je linkerkant vind je de Ravensteingalerij.

Park & Ride

Vermijd de drukke Brusselse binnenstad en de hoge parkeertarieven. Parkeer je auto buiten de stad en neem het openbaar vervoer naar het centrum.

Brussel beschikt over verschillende Transitparkings. Deze locaties zijn voorlopig nog gratis en bevinden zich aan de rand van de stad.