Medewerkers

Maak kennis met ons team

Sociare, dat is ook een dozijn mensen dat zich elke dag met veel passie én kennis van zaken ten dienste stelt van de socioculturele sector. 

Inhoudelijke of praktische vragen, maar geen idee bij wie je moet zijn? Hieronder leer je ons team alvast een beetje beter kennen.

 

Consulenten

Onze consulenten hebben als gemeenschappelijke opdracht om onze lidorganisaties te informeren en te adviseren over de toepassing van de sociale wetgeving. Dat doen ze telefonisch, via e-mail, op onze website en tijdens de vormingen die ze geven.

Ons consulententeam bestaat uit Kristien Musch, Griet Van Mol, Pieter Vanheuverzwijn, Zohra Nidlahcen, Stefanie De Ridder, Felix De Koninck en Nicky Imade.

Trial Identikit Website Kristien 1

Trial Identikit Website Griet

Trial Identikit Website Pieter

Trial Identikit Website Zohra

Trial Identikit Website Stefanie

Trial Identikit Website Felix

Identikit Website Nicky

Administatie & ondersteuning

Melissa Prosec ondersteunt als Office Manager onze directeur in het zakelijk & administratief beheer van onze organisatie en is verantwoordelijk voor de praktische organisatie van onze opleidingen. 

Melissa

Zineb El Khattouti bemant ons secretariaat en verzorgt het onthaal bij onze infosessies en workshops. Heb je interesse om onze vergaderzaal te huren? Ook daarvoor is Zineb het aanspreekpunt.

Trial Identikit Website Zineb 1

Stafmedewerkers

Maarten Gerard staat als adviseur belangenbehartiging mee in voor de collectieve belangenbehartiging en de representatie van Sociare. Hij trekt de interne Commissie Sociaal Overleg en organiseert de studiedagen.

Trial Identikit Website Maarten

Joris Van Win ondersteunt als zakelijk en economisch stafmedewerker de directeur in het zakelijk runnen van onze organisatie. Bovendien zorgt hij ook voor het nodige studiewerk en cijfermateriaal rond tewerkstelling in de sector.

Trial Identikit Website Joris

Chloé Wolfs is als stafmedewerker communicatie en ledenrelatie verantwoordelijk voor al onze communicatie via website, sociale media, nieuwsbrieven en gedrukte publicaties. (Nieuwe) leden kunnen ook bij haar terecht met praktische vragen rond hun aansluiting en lidmaatschap. 

 Trial Identikit Website

Directeur

Veerle Huwé staat in voor de collectieve belangenbehartiging en de representatie van Sociare. Ze is ook onze eindverantwoordelijke voor de dienstverlening en het financieel en intern management.

 Trial Identikit Website Veerle

Hoe kan je ons contacteren?

Onze consulenten helpen je graag verder op de volgende momenten:

  • Op weekdagen van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30
  • Op maandag enkel in de namiddag (wegens teamoverleg in de voormiddag)
  • Tussen Kerst en Nieuwjaar is Sociare gesloten

Wil je ons bellen? Dat kan op 02/503.18.11. De permanentie-collega helpt je dan verder of verwijst door indien nodig.

Wil je ons mailen? Inhoudelijke vragen stuur je best naar ons algemene mailadres info@sociare.be