Medewerkers

Maak kennis met ons team

Sociare, dat is ook een dozijn mensen dat zich elke dag met veel passie én kennis van zaken ten dienste stelt van de socioculturele sector. 

Hieronder leer je ons team alvast een beetje beter kennen.

TEAM DEF

 

Consulenten

Onze consulenten hebben als gemeenschappelijke opdracht om onze lidorganisaties te informeren en te adviseren over de toepassing van de sociale wetgeving. Dat doen ze telefonisch, via e-mail, op onze website en tijdens de vormingen die ze geven.

Ons consulententeam bestaat uit Kristien Musch, Griet Van Mol, Pieter Vanheuverzwijn, Zohra Nidlahcen, Felix De Koninck, Charlotte Van de Walle, Xenia Coninckx en Leen Coene.

Trial Identikit Website Kristien 1

Trial Identikit Website Griet

Trial Identikit Website Pieter

Trial Identikit Website Zohra

Trial Identikit Website Felix

Identikit Website Charlotte

Xenia

Leen

Staf

Zineb El Khattouti bemant ons secretariaat en verzorgt het onthaal bij onze opleidingen. Heb je interesse om onze vergaderzaal te huren? Ook daarvoor is Zineb het aanspreekpunt.

Trial Identikit Website Zineb 1

Chloé Wolfs is als stafmedewerker communicatie en ledenrelatie verantwoordelijk voor al onze communicatie via website, sociale media, nieuwsbrieven en gedrukte publicaties. (Nieuwe) leden kunnen ook bij haar terecht met praktische vragen rond hun aansluiting en lidmaatschap. 

 Trial Identikit Website

Melissa Prosec ondersteunt als Office Manager onze directeur in het zakelijk & administratief beheer van onze organisatie en is verantwoordelijk voor de praktische organisatie van onze opleidingen. 

Melissa

Paulien Natens is de rechterhand van onze directeur voor alles wat te maken heeft met belangenbehartiging in de verschillende sociaaloverlegorganen. Ze onderhoudt ook de contacten met de betrokken overheden, politici en collega-werkgeversorganisaties.

Paulien

 

Directeur

Veerle Huwé staat in voor de collectieve belangenbehartiging en de representatie van Sociare. Ze is ook onze eindverantwoordelijke voor de dienstverlening en het financieel en intern management.

 Trial Identikit Website Veerle

Hoe kan je ons contacteren?

Onze consulenten helpen je graag verder op de volgende momenten:

 

  • Op weekdagen van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30
  • Op maandag enkel in de namiddag (wegens teamoverleg in de voormiddag)
  • Tussen Kerst en Nieuwjaar is Sociare gesloten

Wil je ons bellen? Dat kan op 02/503.18.11. De permanentie-collega helpt je dan verder of verwijst door indien nodig.

Wil je ons mailen? Inhoudelijke adviesvragen stuur je best naar helpdesk@sociare.be. Alle andere algemene vragen mogen naar info@sociare.be