Ruimtes te huur

Een vergadering met veel aanwezigen, een tweedaagse teambuilding, een vorming, … Niet alle activiteiten kunnen altijd binnen je eigen organisatie doorgaan. Letterlijk soms, als je eigen beschikbare ruimtes simpelweg niet toereikend zijn. Maar evengoed kan het soms deugd doen om letterlijk afstand te nemen van het werk. En wie weet zorgen afwisseling en een andere omgeving misschien wel voor verfrissende ideeën over dat ene moeilijke dossier?

Sociare helpt haar leden graag verder met dit overzicht ruimtes te huur. De lijst heeft nog groeipotentieel en wordt continue aangevuld. Daarom een warme oproep:

Verhuurt jouw organisatie of organisaties/bedrijven die je kent ruimtes? Stuur dan zeker even een mailtje naar zineb@sociare.be

 

Vergaderzaal Sociare

Ben je op zoek naar een centraal gelegen, vlot te bereiken vergader- of leslokaal in Brussel? Dan ben je bij Sociare aan het juiste adres: Ravensteingalerij 28, Bus 3, 1000 Brussel (vlakbij Centraal Station).

We beschikken over een lokaal met een maximumcapaciteit van 40 personen. De zaal is standaard voorzien van wifi, whiteboard, beamer en flipchart. Er is ook een laptop beschikbaar die gebruikt kan worden om aan te sluiten op de beamer. Je kan ook je eigen laptop gebruiken, maar dan is het belangrijk om te weten dat die best een VGA-uitgang heeft (zie onderstaande afbeelding)

Vierkant    Klasopstelling    U-opstelling

Vga Hdmi Vdi 1

 

Praktisch

  • De zaal huren kost 50 euro per dagdeel (dagdeel = voormiddag, middag of namiddag; hele dag= 2 dagdelen). De zaal is niet beschikbaar op maandagen.
  • Drank (koffie, thee, fruitsap, water en koekjes) wordt voorzien aan 1 euro per persoon per dagdeel; als je een (eigen of door ons voorziene) lunch in de lokalen van Sociare nuttigt, betaal je nog eens 1 euro per persoon voor de dranken.
  • Als jullie dat willen, kunnen we ook zelf zorgen voor een broodjeslunch (van bij onze buren Exki), we bezorgen jullie dan nadien de factuur. Gelieve dit minimum 1 week op voorhand aan ons door te geven

Interesse?

  • Wil je weten of onze zaal nog beschikbaar is op een bepaald moment? Contacteer ons dan op 02/503.18.11 of via info@sociare.be
  • Zaal nog vrij? Vul dan het reservatieformulier in en mail dit door naar info@sociare.be (geen handtekening nodig)
  • De reservatie is in orde zodra je een bevestigingsmail ontvangt
  • We vragen jullie vriendelijk om wijzigingen ten laatste 3 werkdagen voor aanvang door te geven