Ga verder naar de inhoud

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DE TIJDSREGISTRATIETOOL WERKTIJD.BE- SEPT

21 september 2021
Online
Een paar jaar geleden ontwikkelden we een superhandige online tool voor tijdsregistratie, volledig afgestemd op de noden van de socioculturele sector: Werktijd.be. Intussen wordt de tool al door 1 op 4 van onze lidorganisaties gebruikt.
Zelf ontdekken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn? Tijdens ons gratis webinar nemen we je mee op een (gegidste) rondleiding doorheen het instrument.
Doel en mogelijkheden van Werktijd.be

Medewerkers kunnen online inloggen en hun werktijd registreren en afwezigheden aanvragen. Zo’n registratie heeft een aantal voordelen:
 • ondersteuning van je personeelsadministratie
Werktijd.be houdt automatisch de totale arbeidsduur, de te nemen inhaalrust en het saldo aan vakantiedagen en andere afwezigheden bij. Bovendien kan je het instrument makkelijk aanpassen aan de afspraken die binnen je organisatie bestaan en aan de tewerkstelling van elke afzonderlijke werknemer.
 • opvolging van tijdsinvestering per kerntaak in je organisatie
Werknemers kunnen bij elke tijdsregistratie aangeven met welke kerntaken ze bezig zijn. Zo heb je als werkgever een goed overzicht van hoeveel tijd iemand besteedt aan elk van de projecten waar hij/zij aan werkt.
 • uitwisseling met loonverwerkingsprogramma's van sociale secretariaten
Voor klanten van Acerta, Liantis en SD Worx bestaat er de mogelijkheid om registraties uit werktijd.be te importeren in de loonverwerkingsprogramma's van deze sociale secretariaten.Hoe kan ik werktijd.be testen en gebruiken?

Werktijd.be testen en gebruiken kan enkel indien je organisatie aangesloten is bij Sociare.
 • Lid van Sociare en zin om Werktijd.be vrijblijvend te testen? Stuur dan een mailtje naar info@sociare.be om een login aan te vragen. De eerste 3 maanden is dat helemaal gratis, je betaalt pas als je de tool na die periode verder wilt blijven gebruiken
 • Voor het gebruik van Werktijd.be betaal je een jaarlijkse bijdrage, die afhankelijk is van het aantal werknemers in je organisatie.
 • Aan de slag met Werktijd.be? Bekijk dan zeker deze video-tutorials

Lesgever

Felix De Koninck, Sociare-consulent


Voor wie?

Deze opleiding is expliciet bedoeld voor werkgevers. Individuele werknemers die de tool gaan gebruiken, kunnen met de handleiding aan de slag.
 • Deze opleiding is een eerste kennismaking met werktijd.be, voor organisaties die de tool nog niet gebruiken of voor nieuwe ‘beheerders’ van werktijd.be die nog niet vertrouwd zijn met het systeem.
 • Heb je vragen over werktijd.be die verband houden met de account van jouw organisatie? Dan maak je best een afspraak voor een (digitaal) gesprek. Zo’n gesprek is gratis.
Goed om te weten: tijdens deze opleiding focussen we op de technische aspecten van tijdsregistratie, sociaaljuridische vragen komen niet aan bod.


Wanneer?

Dinsdag 21 september 2021 – 9u30 tot 11u30
 • Opening virtueel klaslokaal: 9u15
 • Start webinar: 9u30


Waar?

Deze opleiding gaat digitaal door. Je kan 'm dus volgen vanop de locatie die voor jou het best past. Het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone/tablet en een goed werkende internetverbinding.


Deelnameprijs

Gratis


Inschrijven
 • Ter info voor de sportsector: deze opleiding wordt geregistreerd in de databank van Sport Vlaanderen.

Meer info

Bel of mail 02/503.18.11; vormingen@sociare.be

Andere geplande activiteiten

INFOSESSIE ACTUA OKTOBER 2021

08 oktober 2021
Online -zoom
Benieuwd naar de impact van bepaalde beslissingen van de federale en Vlaamse regering op je organisatie? Wat wijzigt er allemaal aan het einde van 2020, en wat zit er nog in de pijplijn? Volg dan zeker ons actua-webinar dit najaar, en op een voormiddag tijd ben je weer helemaal mee!

EEN WELZIJNSBELEID IN SAMENWERKING MET JE EXTERNE DIENST

26 november 2021
Online
Zodra u mensen te werk stelt, bent u meteen ook verantwoordelijk voor de veiligheid en de gezondheid van uw werknemers. De wet op het welzijn op het werk verplicht (kleine) werkgevers om aan te sluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Deze dienst dient je optimaal te ondersteunen bij de uitbouw van uw welzijnsbeleid.
Maar wat betekent nu die aansluiting bij de externe dienst, en wat kan u van hen verwachten, en wat niet?

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!