Ga verder naar de inhoud

Infosessie: hoe werk ik een telewerkbeleid uit?

23 juni 2022
Online vorming
81,00

Regelmatig telewerk zal nooit meer helemaal verdwijnen. Het is dan ook cruciaal dat je hier als werkgever een duidelijke visie over hebt, die ook op arbeidsrechtelijk vlak waterdicht is. Wil je structureel of occasioneel telewerk invoeren? Hoe voer je het in, voor wie en hoe organiseer je het allemaal praktisch? Welke rol spelen de werknemersvertegenwoordigers?

Deze opleiding geeft je een totaalbeeld over hoe je telewerk kan implementeren op je eigen werkvloer, met oog voor de flexibele manier waarop socioculturele organisaties vaak werken.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor...
  • coördinatoren, personeelsverantwoordelijken of bestuurders van socioculturele organisaties.
Lesgever

Zohra Nidlahcen - Sociare-consulent

Wanneer?

Donderdag 23 juni 2022
  • van 9u30 (onthaal vanaf 9u15) tot 13u
Waar?

Deze opleiding gaat digitaal door via Zoom.

Je kan 'm dus volgen vanop de locatie die voor jou het best past. Het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone/tablet en een goed werkende internetverbinding.

Deelnameprijs

81 euro per persoon, inclusief documentatie

Inschrijven
  • Je kan enkel inschrijven voor deze opleidingen wanneer je werknemer of bestuurder bent van een organisatie die is aangesloten bij Sociare. Inschrijvingen van niet-leden zullen wij niet aanvaarden. Ben je niet zeker of je organisatie lid is van Sociare? Contacteer ons dan eerst via vormingen@sociare.be voor je inschrijft.
  • Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.
Meer info

Bel of mail 02/503.18.11; vormingen@sociare.be

Andere geplande activiteiten

Ontdek de mogelijkheden van de tijdsregistratietool werktijd.be - mei 2022

31 mei 2022
online
Een paar jaar geleden ontwikkelden we een superhandige online tool voor tijdsregistratie, volledig afgestemd op de noden van de socioculturele sector: Werktijd.be. Intussen wordt de tool al door 1 op 4 van onze lidorganisaties gebruikt.
Zelf ontdekken wat de mogelijkheden voor jouw organisatie zijn? Tijdens ons gratis webinar nemen we je mee op een (gegidste) rondleiding doorheen het instrument.

Infosessie CAO telewerk (gratis)

16 juni 2022
Online vorming
Binnen het pc 329.01 wordt een collectieve arbeidsovereenkomst afgesloten met betrekking tot thuiswerk/telewerk. Deze cao wordt gesloten ter uitvoering van het Vlaams Intersectoraal Akkoord voor de social/non-profitsectoren (‘VIA 6’) van 30/3/2021. In de cao engageren de sociale partners zich om besprekingen te voeren met het oog op het mogelijk maken van telewerk/thuiswerk en het maken van concrete afspraken hierover. Wat dat betekent voor het sociaal overleg binnen jouw organisatie ontdek je tijdens onze gratis infosessie op 16 juni 2022.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!