Ga verder naar de inhoud

INFOSESSIE ACTUA OKTOBER 2021

08 oktober 2021
Online -zoom
Benieuwd naar de impact van bepaalde beslissingen van de federale en Vlaamse regering op je organisatie? Wat wijzigt er allemaal aan het einde van 2020, en wat zit er nog in de pijplijn? Volg dan zeker ons actua-webinar dit najaar, en op een voormiddag tijd ben je weer helemaal mee!
Programma:
In elke infosessie Actua komen telkens volgende topics terug:
  • Nieuwe wetgeving en informatie
  • Actuele bedragen
  • Sociale kalender
  • Belangrijke data
Dit programma vullen we in de aanloop naar de infosessie verder aan.

Voor wie?
Deze infosessie is er voor iedereen die het belangrijk vindt om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden op sociaaljuridisch vlak. Ben je ook al ingeschreven voor ActuaPlus? Dan heeft het weinig zin om daarnaast ook nog de losse infosessies actua te volgen, omdat er inhoudelijk een grote overlap is.

Lesgevers
Sociare-consulenten

Wanneer?
Vrijdag 8 oktober 2021 - 9u30 (opening virtueel klaslokaal vanaf 9u15) tot 11u30

Waar?
Deze opleiding gaat digitaal door via Zoom. Je kan 'm dus volgen vanop de locatie die voor jou het best past. Het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone/tablet en een goed werkende internetverbinding.

Deelnameprijs
44 euro per persoon, inclusief digitale documentatie.

Andere geplande activiteiten

EEN WELZIJNSBELEID IN SAMENWERKING MET JE EXTERNE DIENST

26 november 2021
Online
Zodra u mensen te werk stelt, bent u meteen ook verantwoordelijk voor de veiligheid en de gezondheid van uw werknemers. De wet op het welzijn op het werk verplicht (kleine) werkgevers om aan te sluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Deze dienst dient je optimaal te ondersteunen bij de uitbouw van uw welzijnsbeleid.
Maar wat betekent nu die aansluiting bij de externe dienst, en wat kan u van hen verwachten, en wat niet?

BASISCURSUS KORT NAJAAR 2021

30 november 2021
Online
Op 6 halve dagen leer je tijdens de Basiscursus Kort alles over de verschillende fases van tewerkstelling in Paritair Comité 329 voor de socioculturele sector, aan de hand van kapstokken en knipperlichten.
Deze korte versie van onze langere Basiscursus in het najaar is ideaal voor bestuurders, coördinatoren...die maar af en toe in aanraking komen met sociaal recht of nood hebben aan een opfrissing van hun kennis.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!