Ga verder naar de inhoud

GRATIS WEBINAR: OVER & OUT VOOR VERENIGINGSWERK, WELKE OPTIES HEB JE NOG?

22 januari 2021
Online vorming
Volzet
Het statuut van verenigingswerker zoals we dat kenden is met de intrede van het nieuwe jaar onherroepelijk verdwenen. Enkel voor taken die te maken hebben met de omkadering van sportactiviteiten is er een tijdelijk alternatief uitgewerkt. Daarom herinneren we je graag aan de verschillende alternatieven die er bestaan om mensen op een flexibele manier in te zetten in je organisatie: vrijwilligers, studenten, freelancers en 25-dagenregel.

Ontdek er alles over tijdens ons gratis webinar op vrijdag 22 januari, waarin we ook een actuele stand van zaken zullen geven over de onderhandelingen die momenteel nog lopen om tot een volwaardige opvolger van verenigingswerk te komen.
Voor wie?

Deze infosessie is bedoeld voor coördinatoren, personeelsverantwoordelijken of bestuurders van socioculturele organisaties die lid zijn van Sociare.

Goed om te weten: we geven een eerste gratis webinar over verenigingswerk 2.0 voor de sportsector, op woensdag 20 januari.Lesgever

Charlotte Van de Walle - Sociare-consulentWanneer?

Vrijdag 22 januari 2021 - van 9u30 (onthaal vanaf 9u15) tot 10u30

Kan je niet live meevolgen? Schrijf je ook dan gerust in: we bezorgen je achteraf een replay.


Waar?

Deze opleiding gaat digitaal door via Zoom.
Je kan 'm dus volgen vanop de locatie die voor jou het best past. Het enige wat je nodig hebt is een computer/smartphone/tablet en een goed werkende internetverbinding.


Deelnameprijs

Gratis voor Sociare-leden


Inschrijven
  • Je kan enkel inschrijven voor deze opleidingen wanneer je werknemer of bestuurder bent van een organisatie die is aangesloten bij Sociare. Inschrijvingen van niet-leden zullen wij niet aanvaarden. Ben je niet zeker of je organisatie lid is van Sociare? Contacteer ons dan eerst via vormingen@sociare.be voor je inschrijft.
  • Ter info voor de sportsector: deze opleiding wordt geregistreerd in de databank van Sport Vlaanderen.


Meer info

Bel of mail 02/503.18.11; vormingen@sociare.be

Andere geplande activiteiten

ACTUAPLUS 2021

29 januari 2021
Online

Als eerste op de hoogte zijn van alle actuele sociale informatie? Sluit je dan ook in 2021 aan bij onze vaste ActuaPlus-groep.

5 keer per jaar geven we jou als specialist personeelszaken een complete update van alles wat er reilt en zeilt op de verschillende bestuursniveau's en praten we je bij over alle kreten en gefluister van het sociaal overleg.

ONLINE INFOSESSIE ACTUA – FEBRUARI 2021

12 februari 2021
Online vorming
Benieuwd naar de impact van bepaalde beslissingen van de federale en Vlaamse regering op je organisatie? Wat wijzigt er allemaal begin 2021 en wat zit er nog in de pijplijn? Volg dan zeker ons actua-webinar dit voorjaar, en op een voormiddag tijd ben je weer helemaal mee!

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!