Ga verder naar de inhoud

Intersectoraal aanbod

Sociare werkt regelmatig samen met partners aan een gedeeld aanbod. Ontdek het aanbod hieronder. Voor meer informatie of vragen kan je bij de aanbieders zelf terecht.

Groeilabz

Groeilabz is een opleidingsformat voor managers binnen sociale ondernemingen dat we aanbieden samen met Verso, Groep Maatwerk, Herwin, SOM, Vlaams Welzijnsverbond, Zorggezind en Zorgnet-Icuro.

> Ontdek Groeilabz

Hands on Inclusion

Met de steun van tal van partners en ESF-middelen wil Hands on Inclusion van een inclusieve arbeidsmarkt met diverse talenten het nieuwe normaal maken, onder meer via intensieve en interactieve bootcamps voor ondernemingen.

> Lees meer over Hands on Inclusion

HRwijs

HRwijs is een project van Verso (Vereniging voor Social Profit Ondernemingen) en geeft advies in medewerkersbeleid aan werkgevers in de social profit. Als social profit werkgever kan je bij HRwijs eveneens terecht voor laagdrempelige vormingen en inspiratiesessies

> Kom meer te weten over het aanbod van HRWijs

VIVO

Ook bij Vivo vind je heel wat vormingen en opleidingen voor de socioculturele sector. Nieuw is de samenwerking met het federale vormingsfonds FeBi. Via deze samenwerking zorgen de partners voor een uitgebreid sector-overstijgend aanbod.

> Bekijk het aanbod van Vivo

ICOBA

ICOBA ondersteunt de socioculturele sector bij agressie. ICOBA en de socioculturele sector slaan de handen in elkaar om lastig, grensoverschrijdend en agressief gedrag op het werk te voorkomen, er gepast op te reageren en de schadelijke gevolgen ervan te voorkomen en te beperken

> Bekijk het aanbod van ICOBA

BRUXEO

BRUXEO is de confederatie die de Brusselse socialprofitondernemingen vertegenwoordigt. BRUXEO organiseert ook vormingen die toegankelijk zijn voor leden van Sociare met een Brusselwerking.

> Ontdek het aanbod van BRUXEO

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +900 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!