Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws van Sociare? Dan is het een goed idee om je in te schrijven op onze nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief vormingen 

Een wekelijks overzicht van onze vormingskalender in je mailbox. Sommige van onze workshops zijn snel volzet, tijdig inschrijven is dus de boodschap. Deze nieuwsbrief helpt je daaraan te herinneren.

Blijf je graag op de hoogte van onze vormingen en activiteiten? Geef dan hier je goedkeuring:   

Ik geef actief goedkeuring om de nieuwsbrief vormingen te ontvangen en schrijf me in voor de nieuwsbrief vormingen van Sociare

Je keuze is niet definitief: je kunt je op elk ogenblik uitschrijven

 

E-zine en nieuwsflashes

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er binnen de sector reilt en zeilt op vlak van werkgeverschap? Ons maandelijks E-zine en nieuwsflashes bij belangrijk nieuws bundelen recente nieuwsberichten, sociaaljuridische deadlines en weetjes van partnerorganisaties in een handig overzicht.

Blijf je graag op de hoogte van ons nieuws? Geef dan hier je goedkeuring:  

Ik geef actief goedkeuring om het E-zine en de nieuwsflashes te ontvangen en schrijf me in voor het SociarE-zine en de nieuwsflashes van Sociare

Je keuze is niet definitief: je kunt op elk ogenblik uitschrijven 

Meer informatie over ons privacybeleid lees je in onze privacyverklaring.

 

 

Archief

Een E-zine uit het verleden raadplegen? Hieronder kan je alle nieuwsbrieven bekijken die we sinds 2016 de wijde wereld instuurden:

2018

2017

2016