Dien je loonstaten voor maribel 329.01 tijdig in

maandag 22/01/2018

Behoort je organisatie tot PC 329.01 en ontvang je loonsubsidies van het maribelfonds 329.01? Bezorg dan de loonstaten voor 5 maart 2018 terug aan het fonds. 

Begin februari 2018 ontvang je als organisatie  de loonstaten voor de afrekening 2017 van het maribelfonds 329.01 via mail. Die bezorg je ingevuld terug aan het fonds voor 5 maart 2018. 

Nadat je de ingevulde loonstaten terugbezorgt aan het fonds, ontvang je van het fonds een afrekening of een vraag tot aanvulling van ontbrekende gegevens. Respecteer ook de deadlines die opgenomen zijn in dat antwoord van het fonds. 
Klopt de afrekening volgens jou niet? Dan heb je 14 kalenderdagen de tijd om beroep aan te tekenen.

Wat als je de deadlines niet respecteert? 
Als je de ingevulde en vervolledigde loonstaten niet tijdig terugbezorgt aan het fonds, dan riskeer je een nulafrekening. Dat betekent dat het fonds de voorschotten die je organisatie ontving in 2017 terugvordert. Zo ver komt het gelukkig meestal niet. Ook tegen de nulafrekening kun je binnen 14 dagen beroep aantekenen.

Vragen over of opmerkingen bij de maribel? Mail naar maarten@sociare.be

Klant bij Acerta, SD Worx of ADMB via de samenwerking Sociare-Scwitch? 

Stapte je over op de samenwerking tussen Sociare-Scwitch en Acerta, SD Worx of ADMB? Dan helpt Acerta, SD Worx of ADMB je in principe kostenloos bij het invullen van de loonstaten 329.01. Je ontvangt van hen nl. een handig rapport voor het invullen van de loonstaten.

Meer informatie over de samenwerking? klik hier