30 juni: deadline om overeenkomst met sociaal secretariaat of externe dienst op te zeggen

vrijdag 07/02/2020

Wil je vanaf volgend jaar besparen op je kosten voor loonsberekening? Spreekt het je aan om vanaf volgend jaar in te tekenen op een concreet aanbod van de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk? Dan is 30 juni de deadline om je contract met je huidige sociaal secretariaat of externe dienst op te zeggen, en vanaf volgend jaar in te stappen op een aanbod dat écht afgestemd is op de sector. Speciaal voor haar leden onderhandelde Sociare een specifiek aanbod, dat meer dan de moeite waard is om eens van nabij te bekijken.

 >> Naar het aanbod

Partnerovereenkomst Acerta, SD en Liantis

Sociare werkte samen met Scwitch een interessant voordeel en kwalitatief aanbod voor loonsverwerking uit, in samenwerking met SD Worx, Acerta en Liantis

>> Leden vinden hier meer informatie terug over dit aanbod

 

Concreet aanbod Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk

Heb je het gevoel dat je enkel voor je Externe Dienst betaalt, maar weinig of niets terugkrijgt? Krijg je wel een aanbod, maar wil je liever je eigen accenten leggen? Wil je je samenwerking met je externe dienst vanaf volgend jaar optimaliseren?

Dan vind je hier meer informatie over het concrete aanbod van Idewe, Mensura en Provikmo naar de socioculturele werkgevers.  

De tarieven voor de externe diensten zijn wettelijk bepaald, bepalend is de NACE-code. Steeg je factuur het afgelopen jaar? Kijk dan zeker je NACE-code na, een onjuiste code kan er nl voor zorgen dat je onterecht te veel betaald voor je externe dienst. 

 

Opmerkingen, suggesties, verbeterpunten bij ons aanbod loonsverwerking of bij het aanbod van externe diensten? Laat het ons weten op info@sociare.be. Een model van opzegbrief vind je hier.