Overzicht externe diensten

vrijdag 19/05/2017

Heb je het gevoel dat je wel voor je Externe Dienst betaalt, maar weinig of niets terugkrijgt voor dat geld? Krijg je wel een aanbod, maar wil je liever je eigen accenten leggen? Of wil je de samenwerking met je externe dienst vanaf volgend jaar optimaliseren?

 

Dan is 30 juni de deadline om je contract met je huidige externe dienst op te zeggen, en vanaf volgend jaar in te stappen op een aanbod afgestemd op uw organisatie. In dit artikel vind je meer informatie terug over het concrete aanbod van Idewe, Mensura en Provikmo naar de socioculturele werkgevers toe.  

De tarieven voor de externe diensten zijn wettelijk bepaald, het is de NACE-code die doorslaggevend is. Steeg je factuur het afgelopen jaar? Kijk dan zeker je NACE-code na. Een onjuiste code kan er namelijk voor zorgen dat je onterecht te veel betaalt voor je externe dienst. 

Sociare vroeg Idewe, Mensura en Provikmo welke diensten zij aanbieden en waarom socioculturele organisaties voor hen moeten kiezen. Door in onderstaand schema door te klikken kan je nalezen wat de belangrijkste verschillen zijn.

Vergelijkend schema Idewe, Mensura en Provikmo bekijken? Klik hier.

 

Per externe dienst vind je hieronder enkele documenten terug met meer informatie over de diensten en tarieven van elke aanbieder. 

 1) Idewe

 

2) Mensura

 

3) Provikmo