Ga verder naar de inhoud

Probleem met de betaling van de eenmalige subsidie IF.IC

15.12.2021

De organisaties die onder het toepassingsgebied van de cao 1,1% loonstijging vallen, ontvangen dit jaar ook nog 60 euro/vte voor IF.IC-ondersteuning. Bij de betaling van de tussenkomst aan de organisaties liep er jammer genoeg iets mis.

De organisaties die onder het toepassingsgebied van de cao 1,1% loonstijging vallen, ontvangen in een aparte storting vanuit het VSPF een bedrag van 60 euro/vte voor IF.IC-ondersteuning. Dit is een eenmalige compensatie die je kan gebruiken voor de voorbereiding naar het nieuwe loonmodel. Meer info over het functieclassificatie-traject vind je in onze FAQ.

Het VSPF liet weten dat er bij de import van de betalingslijst van deze tussenkomst in het boekhoudprogramma een technische fout sloop, waardoor jouw organisatie niet het correcte bedrag gestort kreeg.

Het VSPF zal rechtstreeks contact opnemen met de betrokken organisaties. Aan de organisaties die te veel hebben ontvangen zal gevraagd worden om het verschil zo snel mogelijk terug te storten. Voor de organisaties die minder hebben ontvangen dan aangekondigd werd, zal er deze week nog de bijbetaling uitgevoerd worden.

Anderen lazen ook dit:

Loonbarema’s - geïndexeerd op 1 februari 2022

In paritair comité 329.01 gelden voor sommige deelsectoren loonbarema's. Wanneer moet jouw organisatie de barema's toepassen? Je leest het op deze pagina.

Loonbarema's en actuele bedragen

Op deze pagina bundelen we de belangrijkste barema's en bedragen die van toepassing zijn op de paritaire comités 329.01 en 329.03.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!