Ga verder naar de inhoud

Outplacementbureaus uit de sector

04.10.2020

Op zoek naar een outplacementbegeleiding bij ontslag van een werknemer? Je vindt hier een overzicht van de aanbieders uit onze sector.

Deze aanbieders beschikken daarvoor over een Certo-kwaliteitslabel:

Certo is een certificeringsorgaan met kwaliteitsgarantie voor de outplacementsector opgericht door VDAB en Federgon. Een volledige lijst met Certo-gecertificeerde outplacementbureaus vindt u hier.

Meer info over outplacement? Je moet outplacement aanbieden aan elke werknemer waarvan je de arbeidsovereenkomst beëindigt met een opzeggingstermijn of een opzegvergoeding van minstens 30 weken. En aan bepaalde 45-plussers met een kortere opzeggingstermijn of opzegvergoeding doe je een aanbod volgens de vroegere regels. Uitgebreide info vind je in onze syllabus.

Anderen lazen ook dit:

Grondwettelijk Hof vernietigt activeringsbijdrage

Werkgevers die een werknemer volledig vrijstellen van prestaties, betalen sinds 2018 een activeringsbijdrage bovenop de normale rsz-bijdragen.

RSZ verduidelijkt: wanneer geen activeringsbijdrage betalen?

Werkgevers die een werknemer volledig vrijstellen van prestaties, betalen sinds 2018 een activeringsbijdrage bovenop de normale rsz-bijdragen. De RSZ verduidelijkt in haar instructies voor het eerste kwartaal van 2019 wanneer je de activeringsbijdrage niet moet betalen. Meer daarover lees je in dit artikel.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!