Ga verder naar de inhoud

Deadline: bezorg het jaarrapport Sociale Maribel 2022 terug aan het maribelfonds

28.04.2023

Behoort je organisatie tot paritair comité 329.01 en heeft ze een maribeltoekenning? Dan vind je het jaarrapport Sociale Maribel 2022 terug op Extranet Maribel. Dat vul je in en bespreek je binnen je organisatie. Het rapport bezorg je tegen 19 mei terug aan het fonds.

Hoe gaat het in z'n werk?

  • Je vult het formulier eventueel aan en bespreekt het met de ondernemingsraad
  • Is die er niet? Dan met het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk
  • Is die er niet? Dan met de syndicale afvaardiging
  • Is die er ook niet? Dan bezorg je het evaluatierapport aan 2 vakbondssecretarissen, lid van PC 329.01.


Vervolgens bezorg je het jaarrapport tegen 19 mei aan het fonds. Dat gebeurt via Extranet Maribel, waar je het formulier invult, opslaat en verstuurt.

Het verslag van de vergadering of een uittreksel uit het verslag kan je ook uploaden via Maribel Extranet, of na 19 mei bezorgen via mail aan het fonds.

Meer weten?

Anderen lazen ook dit:

Opvolgen van je Sociale Maribel dossier via Maribel Extranet

Organisaties die een Sociale Maribel toekenning hebben kunnen hun dossier voortaan opvolgen via de portaalomgeving Maribel Extranet. Via deze omgeving kan je jouw dossiers op een overzichtelijke manier raadplegen. Ook het doorsturen en ontvangen van relevante documenten en informatie in verband met je dossier verloopt eenvoudig via Extranet.

Jaarlijkse afrekening sociale maribel: rapportering via DmfA

Behoort je organisatie tot paritair comité 329.01 of 329.03 en ontvang je loonsubsidies van het maribelfonds? Dan ontvang je begin maart het jaaroverzicht 2022 en heb je 14 dagen de tijd om eventuele correcties aan je dossier aan te brengen. Hierna kan het fonds een correcte jaarafrekening maken.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!