Ga verder naar de inhoud

Bedrag bureaukosten aangepast onder impuls van corona

25.09.2020

De RSZ verhoogde vanaf vanaf 1 april 2020 het bedrag van de forfaitaire bureaukosten van maximum 126,94 euro naar maximum 129,48 euro per maand. Deze vergoeding dekt de kosten voor onder andere verwarming, elektriciteit en klein bureaugereedschap.

Je kunt dit forfait toekennen aan werknemers die structureel en op regelmatige basis een deel van hun arbeidstijd thuis presteren en die dus thuis een bureau hebben.

Als werkgever kun je je personeel dat thuiswerkt door de coronacrisis ook een forfaitaire kostenvergoeding geven tot 129,48 euro per maand


Meer lezen?

Meer informatie over het toekennen van kostenvergoedingen lees je in de syllabus loon

Bron: Administratieve instructies RSZ - 2020/1 - Tussentijdse instructies

Anderen lazen ook dit:

Alle actuele bedragen op een rij

Een actueel totaaloverzicht van alle bedragen die voor jou als werkgever relevant zijn? Op deze pagina vind je ze alfabetisch gerangschikt terug.

FAQ: het sectorpensioen voor paritair comité 329.01

Eind 2011 gaven de sociale partners het startschot voor het aanvullend pensioenstelsel van de Vlaamse social profitsector. Sinds 2012 krijgen de rechthebbende werknemers van (onder andere) PC 329.01 jaarlijks een pensioenfiche en betaalt het Pensioenfonds aanvullende pensioenen uit. Wij verzamelden in deze FAQ enkele vragen die bij jou en je werknemers kunnen rijzen.

Komaf maken met jouw kopzorgen rond het inzetten van personeel?

Doe net als +800 socioculturele collega-organisaties, en sluit je vandaag nog aan bij Sociare!