Unisoc zoekt: nieuwe directeur (m/v)

maandag 11/02/2019

Als erkende werkgeverskoepel van de socialpofitsector in Belgiëmaakt Sociare deel uit van Unisoc, de Unie van socialprofitondernemingen.

Het is een unie van werkgeversfederaties uit de private en de publieke sectoren van zorg, welzijn, cultuur, vorming en aangepast werk voor personen met een arbeidshandicap. Unisoc verdedigt hun belangen als sociale partner in het interprofessioneel sociaaleconomisch overleg in België en Europa. De rode draad in alle standpunten van Unisoc is de realisatie van een kwaliteitsvolle en voor iedereen toegankelijke persoonsgebonden zorg- en dienstverlening.

Voor de volgende fase in haar uitbouw is Unisoc op zoek naar een charismatisch directeur (m/v) die de beleidslijnen samen met de raad van bestuur mee vormgeeft en uitdraagt..

>>> naar de integrale vacature

Interesse?

Solliciteren kan tot en met donderdag 7 maart.

Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is of een goede kandidaat zou zijn? Omdat het gaat om een sleutelfunctie binnen de social profit, zouden we het fijn vinden als jullie de moeite zouden nemen om dit bericht te delen met jullie (sociocultureel) netwerk.