Save the date - Welke antwoorden hebben sociale ondernemingen op de war for talent?

donderdag 12/04/2018

De social profit zit ondertussen al meer dan tien jaar in een hoogconjunctuur wat de creatie van nieuwe banen betreft. En het ziet er niet naar uit dat die groei binnenkort zal stoppen. Onze Vlaamse sociale ondernemingen schrijven hiermee een succesverhaal, maar de krapte op de arbeidsmarkt baart meer en meer ondernemingen zorgen. Zeker nu de effecten van de vergrijzing van het personeelsbestand zich laten voelen, stellen velen zich de vraag of dit succesverhaal wel een happy end zal kennen.

Gelukkig zaten we in de social profit ondertussen niet stil! Sectorkoepels, onderwijs, administratie en beleid, maar ook de sociale ondernemingen zelf, hebben al heel wat acties opgezet om zich voor te bereiden op deze groei.

Op 16 mei 2018 kijkt Verso samen met minister van Werk Kris Peeters naar de verschillende sporen om van de groei in de social profit een succes te maken. Zal het genoeg blijken? Of zijn er nog andere pistes die we kunnen verkennen?

 

Plaats van afspraak

BluePoint Brussels, Reyerslaan 80, 1030 Brussel. Start om 17u30.

 

Meer info?

Verso maakt binnenkort meer details over het concrete programma bekend op haar website, waar je ook kan inschrijven voor het evenement.