Supervisie BTW - voorjaar 2017

dinsdag 20/06/2017
Vorming

Btw-expert en vennoot bij de btw-lijn Rob Van de Velde komt opnieuw langs voor een supervisie over btw. Deelnemers krijgen niet alleen een update van de meest recente regelgeving, nadien staat er ook een praktijkuitwisseling op het programma. Helemaal mee met btw? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding!

 

Wat komt er precies aan bod?

Deze supervisie speelt maximaal in op de actualiteit. Daarom is het moeilijk om op dit moment al een concreet programma vast te leggen. Meer info over de concrete invulling van deze voormiddag wordt hier zo snel mogelijk aangevuld.

Heb je vooraf vragen of suggesties over dit onderwerp? Bezorg ze gerust via mail aan vormingen@sociare.be, zodat ze de dag zelf zeker aan bod kunnen komen.

 

Docent

Rob Van Den Plas (btw-lijn) startte zijn carrière als btw-expert in 1996, eerst bij een internationaal advocatenkantoor, later bij Arthur Andersen/Deloitte waar hij werkzaam was tot eind 2013. Hij heeft meer dan 17 jaar btw-ervaring op het vlak van advisering, planning en herstructureringen, op nationaal en internationaal vlak voor zowel ondernemingen als publieke instellingen, overheidsbedrijven en non-profitorganisaties. Rob is regelmatig spreker over diverse btw onderwerpen op seminaries en opleidingen en doceert aan de UCLL.

 

Wanneer?

Dinsdag 20 juni 2017

van 9u30 (onthaal vanaf 9u) tot 13u

  

Waar?

Sociare, Ravensteingalerij 28 (3de verdieping) 1000 Brussel

(wegbeschrijving: zie www.sociare.be, klik door naar 'contact')

  

Deelnameprijs

42 euro per persoon

  

Inschrijven

• Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar vormingen@sociare.be

• Wacht met betalen tot je van ons een e-mail krijgt met bevestiging van je inschrijving

• Je kan het inschrijvingsreglement hier raadplegen. Kosteloos annuleren kan tot twee weken voor de start van de opleiding.

Ter info voor de sportsector: deze opleiding wordt erkend door Sport Vlaanderen voor 3 uur.

  

Meer info

Bel of mail 02/503.18.11; vormingen@sociare.be