Instrument tijdsregistratie: Werktijd.be

woensdag 13/09/2017

Sociare ontwikkelde een online tool voor tijdsregistratie, volledig afgestemd op de noden van organisaties uit de socioculturele sector: Werktijd.be.

Wat zijn de mogelijkheden van Werktijd.be?

Medewerkers kunnen online inloggen en hun werktijd en afwezigheden registreren. Zo’n registratie heeft drie voordelen:

  • ondersteuning van de personeelsadministratie

Werktijd.be houdt automatisch de totale arbeidsduur, de te nemen inhaalrust en het saldo aan vakantiedagen en andere afwezigheden bij. Bovendien kun je het instrument aanpassen aan de afspraken in de organisatie (wijze van toekenning 20% compensatie voor flexuren) en aan de tewerkstelling van elke werknemer (deeltijder, variabele werkrooster, wel of geen flexuren enz.) Je kunt de opname van verlof en andere afwezigheden afhankelijk maken van goedkeuring van de werkgever. Telewerk kan geregistreerd worden. Ook de wijze van woon-werkverkeer kan eenvoudig door de werknemer worden aangegeven in de tool.

  • opvolging van tijdsinvestering per kerntaak in de organisatie

Werknemers kunnen bij elke tijdsregistratie aangeven met welke kerntaken ze bezig zijn. Zo weet je, bijvoorbeeld, hoeveel tijd iemand besteedt aan elk van de projecten waaraan hij/zij werkt.

  • uitwisseling met loonverwerkingsprogramma's van sociale secretariaten

Voor klanten van Acerta en SD Worx - en vanaf begin 2018 ook voor klanten van ADMB - bestaat er de mogelijkheid om registraties uit werktijd.be te importeren in de loonverwerkingsprogramma's van deze sociale secretariaten.          

Financieel?

De prijs voor gebruik van de nieuwe tool bestaat uit een jaarlijkse bijdrage afhankelijk van het aantal werknemers.

Aantal gebruikers                   Jaarlijkse bijdrage (voor alle werknemers samen)

Tot 5 werknemers                         40 euro

6 tot 19 werknemers                     80 euro

20 tot 49 werknemers                   120 euro

Vanaf 50 werknemers                   160 euro

Interesse?

Vraag een login via info@sociare.be. Er geldt een proefperiode van drie maanden: je betaalt pas als je de tool nadien wilt blijven gebruiken.